DENİZLİ / ÇİVRİL - Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu

KAMEROĞLU KARDEŞLER CUMHURİYET İLKOKULU ETWİNNİNG SERTİFİKA TÖRENİMİZ

Portekiz ,İspanya, Polonya, Sırbistan, Romanya, Kuzey Makedonya, ve Türkiye’den 8 okul olmak üzere 14 okulun katıldığı ‘’Let’s Be Friends  ‘’projesinde yer alan öğrencilerimiz sertifikalar ile ödüllendirildi.

İncilizce dil becerilerinin geliştirilmesi ve web2 araçları ile öğrenmeyi eğlenceli  hale getirilmesinin amaçlandığı  ‘’Let’s Be Friends  ‘’projesine okulumuzdan 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinden 10 öğrenci katıldı. Proje de öğrencilerimiz Speaking Closs ile yabancı ülkelerden öğrenciler ile İngilizce konuşma imkanı buldu. Web2. Araçlarını tanıyıp kullanarak eğitimde teknoloji kullanımı farkındalığı kazanmış oldular. Proje sonunda ile katılım sertifikalarını aldılar. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerime teşekkür ederiz.

13-06-202313-06-2023

Yayın: 13.06.2023 - Güncelleme: 13.06.2023 14:24 - Görüntülenme: 134