DENİZLİ / ÇİVRİL - Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu

4. SINIFLAR YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI GEZİMİZ

Ock

Okulumuz 3-C sınıfı öğretmeni Huriye göçüm ve öğrencileri yok oluşun doğayı nasıl etkilediği konusunda farkındalık yaratmak sıfır atıkla çevreyi korumak çevre sorunlarının dikkat çekmek için 'Be Green with Pre-cycling,Bartering and zero waste' Türkiye, Yunanistan ve Polonya ortaklı projesine başladılar. Sınıf Öğretmeniz Huriye GÖÇÜM ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Ock

OKULUMUZ ‘I’M LEARNING ENGLISH,REMOVING THE BORDES’ (İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM,SINIRLARI KALDIRIYORUM) ETWİNNİNG PROJESİNE ORTAK OLDU.

İngilizce öğretmenimiz Derya HAYDAN koordinatörlüğünde 3. Ve 4. Sınıflardan oluşan 8 öğrencimiz bu projede yer alıyor. Projede drama, şarkı, dijital  oyunlar, kart hazırlama gibi farklı etkinlikle, öğrencilerin İngilizce dört dil becerisinin geliştirilmesi hedefleniyor. Öğrenciler güvenli internet kullanımı bilinciyle çeşitli web2 araçları tanıyacak ve kullanacaklar. Öğrenciler projede aktif rol oynayacaklar.

DESKİ'YE  VE ÖZKAN SAĞBAŞ'A DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

4/A SINIFI MERHAMET KONUSU KUŞ EVLERİ TEŞEKKÜRLER

İLÇE BİRİNCİSİ OLDUK TEBRİKLER 3/A SINIFINDAN BELİNAY CEYHAN

HAFTALARIN EN GÜZELİ

OKULUMUZA ZİYARETE GELEN ALAATTİN KAMEROĞLU'NA  ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

ATIK PİL TOPLAMA ETKİNLİĞİMİZ

ETWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİMİZ