DENİZLİ / ÇİVRİL - Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Mrt

KIZILAY İLE ORTAKLAŞA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ OKULUMDA KAN'PANYA VAR ETKİNLİĞİMİZ VELİLERİMİZE KAN BAĞIŞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Şbt

Okulumuz 1/A sınıf öğretmeni ve öğrencileri "Geri Dönüşüm Seviyoruz (We Love Recycle)" isimli e Twinning projesi ile her atığın çöp olmadığını, kullanılmayan atıklar ile yeniden bir şeyler üretmeyi ve sıfır atıkla doğayı korumayı amaçlamaktadır. Projede Türkiye'den 10 Romanya'dan 3 ortak katılmaktadır.

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ DR EMRE ÇALIŞKAN'A OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROJELERİ ANLATTIK

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ DR EMRE ÇALIŞKAN OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Şbt

OKULUMUZDA KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE 'KAN'PANYA PROJESİ BAŞLAMIŞTIR. 29.02.2024 TARİNDE KAN BAĞIŞLARI OKULUMUZDA ALINACAKTIR.

1 DÖNEM SONU  ETKİNLERİMİZ

Ock

Okulumuz adına eTwinning Avrupa Kalite Etiketi alma başarısı gösteren İngilizce Öğretmenimiz Derya Haydan'ı tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.