DENİZLİ / ÇİVRİL - Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu

KARNELERİMİZİ ALDIK YAŞASIN YAZ TATİLİ

1.2.3.4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SÜPER DRAMA GÖSTERİSİ

Haz

Portekiz ,İspanya, Polonya, Sırbistan, Romanya, Kuzey Makedonya, ve Türkiye’den 8 okul olmak üzere 14 okulun katıldığı ‘’Let’s Be Friends  ‘’projesinde yer alan öğrencilerimiz sertifikalar ile ödüllendirildi.

İncilizce dil becerilerinin geliştirilmesi ve web2 araçları ile öğrenmeyi eğlenceli  hale getirilmesinin amaçlandığı  ‘’Let’s Be Friends  ‘’projesine okulumuzdan 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinden 10 öğrenci katıldı. Proje de öğrencilerimiz Speaking Closs ile yabancı ülkelerden öğrenciler ile İngilizce konuşma imkanı buldu. Web2. Araçlarını tanıyıp kullanarak eğitimde teknoloji kullanımı farkındalığı kazanmış oldular. Proje sonunda ile katılım sertifikalarını aldılar. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerime teşekkür ederiz.

PROJELERİMİZİ SERGİLEDİK

Mahremiyet Eğitiminden kareler.